Title of a News Article

Bir saldırı daha! Acı haber geldi

.

Bir saldırı daha! Acı haber geldi
banner206

 Tunceli’de polis lojmanlarına PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan bir polis memuru şehit oldu.

Tunceli Merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan polis lojmanlarına düzenlenen roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan polis memuru kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırıda yaralanan 2 polis memuru da helikopterle Elazığ’a kaldırılırken yaralı 1 sivilin ise Tunceli Devlet Hastanesi’nde tedavisine devam ediliyor.

 

HAİN SALDIRIDA YARALANAN POLİSLER ELAZIĞ’A GETİRİLDİ

Tunceli’de polis lojmanlarına PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan 2 polis Elazığ’a getirilerek tedavi altına alındı.

 

ELAZIĞLILAR KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE AKIN ETTİ

Öte yandan yaralıların Elazığ’a getirileceğini duyan bazı vatandaşlar hastaneye geldi. İkinci yaralı geldiğinde acil servis önünde toplanan gençler tekbir getirdi. Hastaneye kan vermek için ise genç yaşlı birçok kişi geldi.

Hastanede tedbir alan polislerin yeterli kan bulunduğu bilgisini vermesinin ardından kan vermek için bekleyenler güvenlik güçlerine yardımcı olmak için acil servis önünden ayrıldı. Bazı vatandaşlar ise yaralılar için dua etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195