Title of a News Article

Bir standta Akçakele'ye kuruldu

Bir standta Akçakele'ye kuruldu
banner206
Şanlıurfa'da şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de dezenfekte istasyonları kuran Büyükşehir Belediyesi, bu kez Akçakale'de aynı uygulamasını hayata geçirdi. İlçede ayrıca ücretsiz maske dağıtımına da başlandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yoğunluğun yaşandığı her alanda dezenfekte çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile araç dezenfekte istasyonları açan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde aynı uygulama çerçevesinde bu kez Akçakale'de dezenfekte istasyonu kurdu.
Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan ULV cihazıyla uygulamasını yapan Büyükşehir ekipleri, Akçakale'de de tüm detayları gözden geçirerek çalışmasına devam etti. Büyükşehir ekipleri ilçede ayrıca yine Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kadın Destek Merkezlerinde üretimi yapılan maske dağıtımını da gün boyunca sürdürdü.
Büyükşehir ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da yaklaşımlarından dolayı Başkan Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142