Title of a News Article

Birecik ilçesinde gerginlik...

Birecik ilçesinde gerginlik...
banner206
 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Fakıbaba'nın Birecik ilçe programı gergin başladı.

Seçim çalışmaları için Birecik'e giden Bakan Fakıbaba'ya destek pankartı olay oldu. Pankartı açanlarla, tepki gösterenler arasında gerginlik yaşandı.

AK Parti aday listesine tepki gösteren ve "Hani söz milletindi" diyen Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ile Bakan Fakıbaba'ya destek verenler arasında arbede yaşandı. İddiaya göre Birecik  Ayran eski Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Avukat Hamdi Dirier, öncülüğünde bir grup Fakıbaba'ya "Fakıbaba nerede, biz orada" yazılı destek pankartı açtı. Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'na yakın olduğu tahmin edilen bir grup da pankarta tepki göstererek indirilmesini istedi. Tartışma yaşayan iki grup arasında arbede yaşandı. Bu esnada Pınarbaşı'na bir darp yapıldığı, Pınarbaşı'nın yakınlarının da karşı tarafa saldırıda bulunduğu öğrenildi. olayı yapanlar Polis tarafından göz altına alınırken, Bakan Fakibaba ve ilçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve diğer yetkililer diğer programlarına devam ettiler. 

Öte yandan Bakan Fakıbaba bugün birecik ilçesinde temel atma ve açılış programlarını sürdürecek. 

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 14:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil
halil - 6 yıl Önce

sırf fakıbaba ve cevheri için oyumu ak partiye vermeyecem

ismail
ismail - 6 yıl Önce

fakıbaba bu dönem urfaya karbulut gibi geldi her taraf her ilçede öfke var fakıbabaya

urfalı
urfalı - 6 yıl Önce

Oyumu akp ye verecektim ama vazgeçtim 1incisi Ceylanpınar belediye başkanının sözleri ikincisi fakibaba artık akpye oy vermem

Urfalı
Urfalı - 6 yıl Önce

Bakan olarak urfaya tek katkısı oldu mu? Buyrun söyleyin yazık oldu urfa ya

Sahan
Sahan - 6 yıl Önce

Birecik belediye başkanı aklisira fakkibaba ya ders vermek istemiş.millet vekili listesine kendi adamlarını yerlestiremeyince fakkibaba ya gocunmus.

Devrim
Devrim - 6 yıl Önce

Fakıbaba kadar cin ,3kağıtçı, kurnaz ,iktidar yalakası bi adam urfaya daha gelmemiştir net.Hz. Mevlana,fakıbabayı görse kesin "sen gelme " derdi

Fakıbaba bahane
Fakıbaba bahane - 6 yıl Önce

oy verecek olan yine verecek, vermeyecek olan da yine oyunu vermeyecektir. kimse kimseyi bahane etmesin. Nitekim vaatler , yapılanlar veya yapılmayanlara oy vermek gerekir!

Sacit Mert
Sacit Mert - 6 yıl Önce

Kardeslerim bakin ofeyee kapılip bencil davranmayinTurkiyeye yazik olur.CHP tarafi ulkeyi satar bitirir ,bir cop yatirim yapmaz.Bu gunlerin kiymetini bilin.


SIRADAKİ HABER

banner195