Title of a News Article

Birecik'in sorunlarını masaya yatırdılar...

.

Birecik'in sorunlarını masaya yatırdılar...
banner206
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde düzenlenen geniş katılımlı istişare toplantısında, ilçenin genel problemleri ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’nın ev sahipliğinde, Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve STK temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, istişare toplantısının amacının, gerek sivil toplum örgütleri gerekse köy muhtarlarının, eksik gördükleri konuları dile getirmelerine imkan sağlamak ve bu konularda neler yapılabileceğini konuşmak olduğunu söyledi. Pınarbaşı, “Burada ifade edilen rahatsızlıklar ve eksikler, ilçede halledilebiliyorsa burada halledilecek, il bazında veya bakanlık bazında ise milletvekilimiz ve büyükşehir belediye başkanımız çözüm üretme konusunda bu işin takipçisi olacaklar. Kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle Birecik’in tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi de, Birecik’in çözüm bekleyen problemleriyle ilgili ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. Daha sonra soru ve cevap şeklinde geçen toplantıda, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar, karşılaştıkları sorunları, eksikleri ve isteklerini dile getirdi. Konuşmacıları dikkatle dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, sorunlarla ilgili notlar aldı. Yetkililer toplantıdan sonra, ilçedeki kamu kurumlarının müdür ve amirleriyle Birecik Öğretmenevi’nde bir araya gelerek, toplantıda ifade edilen sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ile AK Parti İlçe teşkilatı üyeleri, daha sonra esnafı ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195