Title of a News Article

Birecik OSB genişletilecek

 Birecik OSB genişletilecek
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Birecik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu başkan ve üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek, Birecik Ticaret Odası Başkanı Müslüm Acar, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Sürücü, Berattin Kayıran, Hüseyin Yaşar ve OSB Müdürü Mehmet Yılmaz katıldı.

Toplantıda Birecik Organize Sanayi Bölgesinde süren çalışmalar hakkında Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek tarafından Vali İzzettin Küçük’e bilgi verildi. Toplam 1116 dönümlük bir alana yayılan OSB’nin alt ve üst yapı projelerinin ihalesinin geçtiğimiz günlerde yapıldığı belirtilirken, yer tahsisi için şimdiden 2 yüzün üzerinde başvurunun olduğu kaydedildi.

Toplantıda sanayinin tamamlanması için hızlı davranılması gerektiğini söyleyen Vali Küçük, Birecik’in konum itibariyle yatırımcıya cazip geldiğini ve taleplerin bir an önce karşılanması gerektiğini dile getirdi.

Mevcut alanın genişletilmesi için de çalışma başlatılmasını isteyen Vali İzzettin Küçük, yakalanan fırsatın değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195