Title of a News Article

Birecik Prestij caddesine kavuşuyor...

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için ilçelerde de Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Birecik'te alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa kent merkezinde bulunan Emniyet Caddesi'nin ardından Hilvan ve Birecik'te başlatılan Prestij Caddesi uygulaması kapsamında kaliteli caddeler inşa eden Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların takdirini topluyor. Kış ve bahar aylarında Fırat nehri boyunca uzanan Birecik'te yıllardır yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek ve uzun ömürlü yol inşa etmek amacıyla bölgede alt ve üst yapı çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Çalışmalarını sistematik olarak sürdürerek ilçe genelinde uzun ömürlü uygulamaları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, yağmur suyu ve içme suyu yenileme işlemlerini tamamlayarak bu kez asfalt ve yol düzenleme çalışmalarını başlattı.

 

MUHTAR GERME, "YILLARDIR TOZDAN GEÇİNMİYORDUK"

Yıllardır yollarının tozdan geçilmediğini belirten Birecik Meydan Mahallesi Muhtarı Mustafa Germe,"Yıllardır yollarımız asfalt olmadığı için tozdan geçinemiyorduk. Hep temizlik yapmak zorunda kalmıştık. Asfalt olduğu zaman bu sorunumuz kalmayacaktır. Yapanlardan Allah razı olsun" dedi.

 

ESNAF KANLIKARA, "İLÇEMİZ YAŞANILABİLİR BİR KENT OLUYOR"

Yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirten bölge esnafı Mahmut Kemal Kanlıkara ise, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'nin Birecik'te yapmış olduğu halk buluşmasına katıldım. İlçemizde geniş kapsamlı alt, üst ve turizm projelerini hayata geçirip ilçemizi yaşanılabilir bir turizm cennetti haline getirmeyi istiyorlar. Yapılan çalışmalar çevreye rahatsızlık verdi ama bunlar kolay işler değil. Belediye personellerinin sabah 4.00'te burada çalıştıklarına şahit oldum. İlçemiz için Belediyemiz ellerinden gelen bütün özveriyi sergiliyorlar. Önceleri içme suyumuz Fırat Nehrinden pompalanıyordu şu an ise Büyükşehir Belediyesi tarafından su arıtma tesisi yapılıyor. Artık kaliteli bir su içeceğiz. Nihat Çiftçi Başkanımız projeleri anlattığı zaman ben kendilerine teşekkür ettim. Hamd olsun çalışmalarda tamamlandı. İlçemiz yaşanılabilir bir kent oluyor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195