Title of a News Article

Birecik'te 10 Kasım programı düzenlendi

Birecik'te 10 Kasım programı düzenlendi
banner206
Birecik'te 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Düzenlendi

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıldönümü münasebetiyle anma programı düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan programda, 09.05’de sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Törene, Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, Garnizon Komutan Vekili Personel Asteğmen Tolgahan Yıldırım, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Açar, Birecik Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Harun Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Murat Türker, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen programın ardından Yusuf İzzettin ve Sadettin Bilgin Kız Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı düzenlendi. Birecik Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezinde düzenlenen anma programı, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından edebiyat öğretmeni Neslihan Zorlu’un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

Program, Atatürk’ün hayatı konulu slayt gösterisi, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ve öğrencilerimizden oluşan koronun Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirmesiyle son buldu. Program sonunda Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya ile diğer protokol üyeleri, programın hazırlanışında ve sunumunda emeği geçen okul yöneticileri ve öğrencilere teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195