Title of a News Article

Birecik'te arazi kavgası

Birecik'te arazi kavgası
banner206
Birecik İlçesi'nde, aralarında arazi anlaşmazlığından dolayı husumet bulunan amca ile yeğen birbiriyle kavga etti. Tabancayla açılan ateş sonucu 67 yaşındaki amca Şeyh Müslüm Asil ile 42 yaşındaki yeğeni Salih Asil öldü, Salih'in eşi Emine Asil ise yaralandı.

Olay, Sabah erken saatlerinde Birecik'in Böğürtlen Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığından dolayı husumet bulunan Şeyh Müslüm Asil ile yeğeni Salih Asil yolda karşılaştı ve tartışmaya başladı. Kısa sürede iki ailenin yakınlarının da katılımıyla büyüyen tartışma, tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında tabancalardan çıkan kurşunlar Şeyh Müslüm Asil ile yeğeni Salih ile Emine Asil'e isabet etti.

Ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan amca Şeyh Müslüm Asil ile yeğeni Salih Asil doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü. Salih Asil'in ağır yaralı eşi Emine Asil ise yapılan ilk müdahalesinin ardından Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından jandarma, yeni bir kavga olmaması için Böğürtlen Mahallesi'nde güvenlik önlemi aldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195