Title of a News Article

Birecik’te sevindiren gelişme

 Birecik’te sevindiren gelişme
banner206

Birecik Organize Sanayi Bölgesinin ilk arsa tahsisi İş adamı Mahmut Sürücü’ye yapıldı. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müslüm Acar ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz’ın katılımıyla arsanın tahsisi gerçekleştirildi.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müslüm Acar, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Organize Sanayi Bölge müdürü Mehmet Yılmaz’ın çabaları sonuç vermeye başladı. Hükümet tarafından Teşvik alan iller arasında en avantajlı İl olan Şanlıurfa ve Şanlıurfa’nın en gözde İlçesi olan Birecik, Turizm ve tarım dışında Sanayi kenti olma yolunda ilk adımlarını attı. 2015 yılı içerisinde Organize Sanayi Bölgesinde Fabrikaların yapılacağı ve ilçemiz ekonomisine büyük gelir sağlayacağına inandığımız Birecik organize sanayi bölgemizde istihdama yönelik olmasının da sevincini yaşamaktayız. Tahsis edilen bu arsanın ilçemize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diler, tüm halkımızın da yeni yılını şimdiden kutlarım.

Birecik Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz ise OSB’ye yoğun ilginin olduğunu yapılan ve yapılacak olan arsa tahsisinin istihdama yönelik yapılacağını ve ilçemizde işsizlik oranı düşürmeyi hedeflediklerini söyledi. Yapılan arsa tahsisinin öncelikle İş adamı Mahmut Sürücü’ye ve ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195