Title of a News Article

Biri bulundu, diğeri aranıyor!

Biri bulundu, diğeri aranıyor!
banner206
 ŞANLIURFA’da, serinlemek için önceki gün DSİ’ye ait sulama kanalına giren iki kardeş akıntıya kapılarak kayboldu. Yapılan aramalarda bir çocuk bulunurken, diğeri için ise arama çalışmaları sürüyor. 
Olay: önceki gün Eyyübiye İlçesine bağlı Abdurrahman Dede Mahallesinde DSİ’ye ait sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre önceki gün serinlemek için sulama kanalına giren 13 yaşındaki Ahmet ve 14 yaşındaki Salih Akay kardeşler, suda akıntıya kapılarak kayboldu. Akşam çocuklarının eve dönmemesi üzerine Akay, ailesi mahallede çocuklarını bulamayınca kanala düşme ihtimaline karşı Şanlıurfa Emniyetine bağlı Sualtı Grup Amirliği ekiplerinden yardım istedi. Sabah saatlerinde başlatılan arama çalışmalarında kayıp çocukların izine rastlanmazken, sulama kanalında arama çalışmaları devam ediyor.

Akşam saatlerinde bulundu
Bu arada akşam saatlerinde bir çocuğun cesedi Külünce Köyü yakınlarında bulundu. Külünce KÖyü yakınından geçen kanalda köprüye sıkışan bir çocuk, arama ekipleri tarafından çıkarılarak morga götürüldü. Diğer kardeşi arama çalışmaları ise bugün sabah başlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195