Title of a News Article

Bitcoin Çılgını Urfalılara Duyurulur

​​​​​​​Şanlıurfa'da sıra gecelerinin dahi ilk gündem maddesi haline gelen Bitcoin çılgınlığında batan sözde alım satım borsalarının ardı arkası kesilmiyor.

Bitcoin Çılgını Urfalılara Duyurulur
banner206

Şanlıurfa'dan yatırdığı TL hesabı üzerinden internet arıcılığıyla aynı gün dünyanın en uzak ülkesinden sanal para alış verişi yapabilen Urfalılara bir kötü haber de bu kez Afrika'dan geldi. Afrika'nın en büyük sanal para borsaAfricrypt'ın 17 ve 20 yaşlarındaki sahipleri; müşterilerinin hesaplarındaki tüm sanal paraları kendi hesaplarına aktararak sırra kadem bastı. Cajee kardeşler olarak bilinen iki kardeş, 3 milyar 600 milyon dolarla ortadan kayboldu. Yani Türk parası ile tam 31 katrilyon 320 trilyon lira. Urfa hesabına göre: Urfa'da ortalama bir evin fiyatı 400 bin liradan hesaplanırsa toplam 78 bin 300 daire tutarındaki para bir anda ortadan kayboldu.

"URFA İLE NE ALAKASI VAR" DEMEYİN!

Şanlıurfa'da çoğu sanal para kullanıcısı alış verişlerini yurt dışı sanal borsaları üzerinden yapıyor. Çin merkezli borsaları en çok takip eden Şanlıurfalılar, hesaplarındaki sanal paraları değişim amaçlı dünyanın diğer ülkelerine aynı saat içerisinde göndererek işlem yapabiliyor. Deposit ve Withdraw özelliği ile borsa borsa gezen Urfalılardan kimlerin Afrika'da hesabı olduğu bilinmezken, il genelinde sanal para çılgınlığı giderek artıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195