Title of a News Article

Bozova'da kamu kurum girişlerinde maske dağıtılıyor

Bozova'da kamu kurum girişlerinde maske dağıtılıyor
banner206
Kamu kurum ve kuruluşların girişinde maske dağıtılıyor.
Bozova Belediyesi koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında halk sağlığını önemseyerek ürettikleri maskeleri kamu kurum ve kuruluşların girişnde ilçe halkına dağıttı.
Bozova Belediyesi, dünyada etkisi gösteren ve ülkemizde de hala devam etmekte olan koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında ve kamu kurum ve kuruluşlara maskesiz girişlerin yasaklanmasıyla birlikte ilçe halkının zorluk çekmemesi için kamu kurumlarının girişinde maskeler Başkan Suphi Aksoy’un talimatlarıyla ilçe halkına dağıtılıyor.
Bozova Belediyesi ekipleri, üretilen maskeleri, ilçe devlet hastanesi, ilçe hükümet konağı , belediye binası ve diğer kurum girişlerinde vatandaşlara dağıtarak kendilerini korumaları açısından takmaları gerektiği uyarısında bulundular.
Belediyenin kendi ürettiği maskeler için teşekkür eden Bozova halkı sağlıkları için başkanın sözünü dinleyerek takacaklarını dile getirdiler.
Başkan Suphi Aksoy maske dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunarak; ‘’ ilçemizde kendi ürettiğimiz maskeler ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz halk sağlığı olduğu için bu aşamada, ilçemizde bulunan hükümet konağı, ilçe devlet hastanesi, belediye binamızın girişinde ve diğer resmi kuruluşlarda maskeleri vatandaşlarımıza dağıtarak önlem almalarını istiyoruz. Maske dağıtımının yanı sıra ilçe genelinde dezenfeksiyon çalışmalarımıza da aralıksız olarak devam ediyoruz. Bozova halkı her şeyin en iyisini layık düsturuyla koronavirüsüne karşı olan tedbirlerimiz devam edecek. Hemşerilerimizden ricamız lütfen zorunlu olmadığı sürece dışarıya çıkmayalım. ’’ ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195