Title of a News Article

Bozova'da mütevelli heyetine üye seçildi

.

Bozova'da mütevelli heyetine üye seçildi
banner206
Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine Muhtar Üye Seçimi Yapıldı.

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetine muhtar üye seçimi yapıldı. Bozova Kız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seçime Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı'da katılarak oy verme işlemlerini takip etti.

Oy verme işlemlerine başlamadan önce  kısa bir konuşma yapan Kaymakam Sarı "2015 yılında üye olarak görev yapan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Mütevelli Heyetinin, Bozova'nın tüm mahallelerinde kimsesiz, muhtaç ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaşarak onlara yardımcı olmaya çalıştığını ifade eden Kaymakam Sarı 2016 yılı mütevelli heyeti muhtar üyelerin belirlenmesi amacıyla yapılan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmanın ardından oy verme işlemine geçildi. Seçime, üye adayı dört mahalle muhtarı girdi. 71 mahalle muhtarının oy kullandığı seçimde en çok oyu alan iki mahalle muhtarı mütevelli heyetine üye olmaya hak kazandı.

Seçimlerin ardından muhtarlarla kısa bir tanışma toplantısı yapan Kaymakam Sarı, Muhtarlarla tek tek tanışarak sohbet etti.  Kapımız muhtarlarımıza her zaman sonuna kadar açıktır." diyen Kaymakam Hidayet Sarı ileriki zamanlarda muhtarların istek ve sıkıntılarının kapsamlı bir şekilde değerlendirileceği bir toplantı yapma  sözü verdi. Kaymakam Hidayet Sarı seçime katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek salondan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195