Title of a News Article

Bozova, yeni meydanına kavuşuyor

Bozova, yeni meydanına kavuşuyor
banner206

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy seçildiği ilk günden bugüne kadar seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor.

Seçim vaatlerinden biri olan meydan projesi eski hükümet konağı binasının yıkılması ile birlikte start verildi.

Bozova’nın gelişimi ve modern bir konuma kavuşması için tüm projelerini bir, bir hayata geçiren Başkan Aksoy, uzun yıllardır kangren olan meydan projesini Bozova Hükümet konağı olarak hizmet veren daha sonra yeni Hükümet konağının yapılması ile birlikte Gençlik spor ilçe müdürlüğü olarak da kullanılan ve kullanım ömrünü dolduran eski 2 katılı Bozova Eski Hükümet konağı geçen ay boşaltılarak yeni kent meydanı yapılması için Bozova Belediyesi tarafından yıkımına başlanıldı.

Yıkım törenine Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Ak Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Ak parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri, mahalle Muhtarları, Belediye Personelleri ve vatandaşların katılımları ile gerçekleşti.

Belediye Başkanı Suphi Aksoy yaptığı yazılı açıklamada; ‘Ya Allah Bismillah söz verdiğimiz gibi Bozova ilçemiz yeni meydanına kavuşuyor. Eski hükümet konağını yıkarak yerine modern bir meydana kavuşturacağız. göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin gelişmesi için gerekli tüm proje ve çalışmalarımızı bir,bir hayata geçiriyoruz. Bugün yıkımına başladığımız eski hükümet konağının yerini de ilçemizin daha rahat bir nefes alması için yeni meydanı ilçemize kazandıracağız. Yeni meydanımız ilçemize şimdiden hayırlı olsun Bozova ve Bozova Halkımız her zaman hizmetlerin en iyisine en güzeline layıktır.’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195