Title of a News Article

Bu acıya yürek dayanmaz! 6 cenaze…

.

Bu acıya yürek dayanmaz! 6 cenaze…
banner206

Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun 22. kilometresinde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada ölenlerin cenazeleri Şanlıurfa’da defnedildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bir yakınlarının taziyesinden Gaziantep’e dönen Cemal Bilgiç idaresindeki 52 FP 166 plakalı otomobil ile hasta kızını Gaziantep’te tedavi ettirdikten sonra Şanlıurfa’ya dönen Celal Mece yönetimindeki 63 VD 748 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 6 kişi Şanlıurfa’da defnedildi.

 

TEMİZLİK YAPTIĞI HASTANEDE OĞLU, GELİNİ VE TORUNUNUN CENAZELERİNİ BEKLEDİ

Dün gece Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna konulan Celal Mece, eşi Aliye Mece ve 6 yaşındaki kızları Edanur Mece’nin cenazelerini almaya giden yakınları morg önünde sinir krizleri geçirdi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışan baba Ali Mece ise oğlu, gelini ve torununun tabutunu görünce fenalık geçirdi. Yakınlarının yardımıyla ayakta durmaya çalışan acılı baba, fenalaşınca morgdan çıkartılıp başka bir yere götürüldü. Morgdan alınan cenazeler Esentepe Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta defnedildi.

Aynı kazada hayatını kaybeden Cemal Bilgiç, Dilek Bilgiç, Zeynep Bilgiç’in ise Suruç ilçesinde defnedildikleri belirtildi.

Hatalı solama nedeniyle meydana geldiği ileri sürülen kazada, Cemal Bilgiç, Dilek Bilgiç, Zeynep Bilgiç, Celal Mece ve Aliye Mece hayatını kaybetmişti. Hastaneye kaldırılan Edanur Mece’nin de hayatını kaybetmesiyle birlikte ölü sayısı 6’ya yükselmişti.

Kazada hayatını kaybeden Celal ve Aliye Mece çiftinin 2’si kız 2’si de erkek 4 çocuğunun daha olduğu öğrenilirken yakınları, biri yaşasaydı çocuklara o bakardı diyerek gözyaşları döktü.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195