Title of a News Article

Bu araçlar çürümek için mi alındı?

.

Bu araçlar çürümek için mi alındı?
banner206

Haliliye Belediyesinin, yaklaşık 1 aydır almış olduğu 16 yeni araç plakası çıkarılmadığı ve şoför alımı yapılmadığından dolayı halen hizmette kullanılmadığı iddia ediliyor.

Haliliye Belediyesi, geçen ay Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerinin hizmetlerini daha üst seviyelere çıkarmak ve bu müdürlüklerin hizmetlerini daha hızlı şekilde gerçekleştirmesi için 1’er adet 140’lık greyder, minik kepçe, silindir, TIR, 2 adet lastikli kepçe ve 10 adet damperli kamyonu araç filosuna dahil etmişti.

Fevzi Demirkol yönetimindeki Haliliye Belediyesi, yaklaşık 1 aydır almış olduğu bu araçları halen hizmette kullanmıyor. İddiaya göre; Alınan bu yeni araçlara halen plaka çıkarılmadı ve şoför de alınmadı. Bu nedenle kırsal hizmet vermesi beklenen araçlar, halen belediyenin otoparkında boş boş duruyor. Kırsal mahalleler Haliliye Belediyesinden hizmet beklerken, bu sıfır araçların halen hizmet vermemesi vatandaşlar tarafından tepkiye neden oluyor. Haliliye Belediyesinin hizmet konusunda diğer belediyelere göre ağır davrandığını dile getiren vatandaşlar, “Bu araçlar çürümeye terk edilsin diye mi alındı? Bir aydır alınan araçlar nedense bir türlü hizmet vermeye başlamadı. Bu ihmalkarlıktan kaynaklanıyor. Temennimiz; Fevzi Başkanın elini çabuk tutarak bu araçları kullanıma koyup kırsalda beklenen problemlere neşter vurmaktır” dediler.

Bu arada geçen ay düzenlenen araçların tanıtım töreninde bir konuşma yapan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçe sınırları içerisinde çamurlu yollara son vermek adına çalıştıklarını ve bu amaçla yeni araçları filolarına kattıklarını belirterek, , Haliliye halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade etmişti.  

 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195