Title of a News Article

Bu haberi okumadan geçmeyin!

Bu haberi okumadan geçmeyin!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ‘Büyükşehirle Önce Sen Keşfet’ projesi adı altında Kültür ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanlığı, Karagül’ün diyarı, saklı kent Halfeti gezisiyle tüm Şanlıurfalılar için gezi programlarını başlatıyor.

Cumartesi günü başlayacak olan gezi programlarına katılmak isteyen vatandaşların müracaatları, Büyükşehir Belediyesi arkasında Ek Hizmet binasında yer alan Kültür ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından kayıt altına alınacak.

“Tarih kenti” Şanlıurfa’yı önce Şanlıurfalı vatandaşlara daha iyi tanıtmayı amaçlaya organizasyonda, her biri için 90 kişi olarak gerçekleştirilecek ve gezi programına katılan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilecek.

Her Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek geziler, sabah 07.00'de Büyükşehir Belediyesi önünde başlayacak yine aynı yerde saat 18.00’da son bulacak.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Büyükşehirle Önce Sen Keşfet’ Projesi kapsamında gezi programları sadece Halfeti ile sınırlı kalmayıp tüm tarihi ve turistik yerlere kapsayacak.        

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2014, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195