Title of a News Article

Bu hırsızlar farklılar...

.

Bu hırsızlar farklılar...
banner206

 İSTANBUL’dan Mardin'deki akrabalarının yanına gitmek isteyen yaşları 18'den küçük 3 genç, çaldıkları otomobille yola çıktı. Yakıtları bittikçe yeni otomobil çalan 3 genç, Mardin'e 91 kilometre kala polis tarafından yakalandı. Yapılan incelemede zanlıların, İstanbul, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa'dan toplam 8 otomobil çaldıkları ve yakıtı bitince bıraktıkları ortaya çıktı.

İstanbul’da oturan birbirine akraba yaşları 18'den küçük olan O.U., E.Ü. ve H.Ü. adlı gençler, Mardin'deki akrabalarının yanına gitmek için önce gece park halindeki bir otomobili çalarak yola çıktı. Adana’ya ulaşan gençler, burada yakıtları bitince yeni bir otomobil çalarak yollarına devam etti. Güzergahları üzerindeki Gaziantep ve Şanlıurfa'da da yakıtları tükendikçe otomobil çalmayı sürdüren gençler, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi çıkışında Mardin'e 91 kilometre kala polisin yaptığı yol kontrolü sırasında durdurulan gençler, ehliyetleri olmadığı ve otomobilin çalıntı olduğu belirlenince yakalandı.

Gözaltına alınan ve yaklaşık 1400 kilometreyi çaldıkları 8 otomobille kat ettikten sonra yakalandığını söyleyen gençler yaşları 18'den küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Gençlerin çaldığı ve daha önce yakıtı bitince bıraktığı 2 otomobil de sahiplerine teslim edilmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü bahçesine çekildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195