Title of a News Article

Bu kazada araç kağıt gibi dağıldı!

Bu kazada araç kağıt gibi dağıldı!
banner206
 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kavşaktan kontrolsüz çıkan otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Siverek-Diyarbakır karayolu Mehmetçik kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır istikametinden gelmekte olan Hakan Yanık hakimiyetinde bulunan 44 KE 720 plakalı mermer yüklü TIR seyir halindeyken kavşakta kontrolsüz olarak aniden çıkan Mehmet Beşir T. hakimiyetinde bulunan 54 HL 815 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle TIR önüne aldığı otomobil ile yön tabelasına çarparak durabildi.

Kazada otomobil içinde bulunan sürücü Mehmet Beşir T. yaralandı. Kazayı gören çevre sakinleri durumu sağlık, güvenlik ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, hurdaya dönen araçtan çıkarılan sürücü ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TIR sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kaza sonrasında TIR ile yön tabelası arasında kalan otomobil bagaj kısmı kağıt parçası gibi düz oldu. Olay yerinde itfaiye ekiplerinin yardımı ile TIR ve otomobil çekiciler ile çekildi.

Kaza ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195