Title of a News Article

Bu kez acı haber Şemdinli'den..

Bu kez acı haber Şemdinli'den..
banner206
 Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol güvenliğini sağlayan askerlerle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit odu. 6 asker yaralandı. Teröristlerin yakalanarak etkisiz hale getirilmesi için operasyonlara devam ediliyor.

DİYARBAKIR'DA 1 POLİS ŞEHİT OLDU

Türkiye kara bir cumartesiye uyandı. Sabah saatlerinde Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu.

VAN'DA 8 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır'ın ardından ikinci kara haber Van'ın Çaldıran ilçesinden geldi. Terör örgütüPKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda 8 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı.

HAKKARİ ÇUKURCA'DA 3 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır ve Van'ın ardından kara haber bu sfer Hakkari'den geldi. Çukurca kırsalında operasyonu sürdüren güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında bu sabah saat 06.45 sıralarında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 3 asker şehit olurken, çatışmada yaralanan 20 asker helikopterle Fatih Kışlası'na, oradan da ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralı askerlerden 3'ünün durumunun ağır olduğu ve bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi.

TÜRKİYE BİR GÜNDE 17 ŞEHİT VERDİ

Ve son olarak akşam saatlerinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 asker daha şehit oldu. Türkiye bir günde 17 şehit verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2016, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195