Title of a News Article

Bu kez Vali Küçük'ü ağırladılar

.

Bu kez Vali Küçük'ü ağırladılar
banner206
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Bursa’daki tüm oda ve borsaların katılımıyla düzenlenen ‘Ortak Akıl Buluşmaları’nın 12. toplantısı gerçekleştirildi. Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa iş dünyası ile ilk kez bir araya geldiği toplantıda Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi’nin (TEKNOSAB) Türkiye’de çığır açacak bir proje olduğunu ifade etti.

Vali İzzettin Küçük, Bursa’daki ilk toplantısını Bursa iş dünyasıyla gerçekleştirdi. Bursa’nın ilçeleriyle birlikte tüm sorunlarının masaya yatırıldığı ve yeni stratejilerin belirlendiği ‘Ortak Akıl Buluşmaları’nın 12. toplantısına katılan Vali Küçük, konuşmasında kentin coğrafi konumu ve girişimci ruhu ile ülkeye büyük değer kattığını söyledi. Bursa’nın Türkiye’nin ekonomi tarihinde birçok ilke imza atma başarısı gösterdiğini vurgulayan İzzettin Küçük, “Bursa, her zaman Türkiye’nin önünü açmış ve hedeflerine ulaşmasında öncülük etmiştir. Bu başarının mimarı olan iş dünyası temsilcilerimizi gösterdikleri azim ve gayretten dolayı kutluyorum. Kentimizin gelecek hedeflerine ulaşması noktasında her zaman iş dünyamızın yanında olacağım” dedi.

Kentin katma değerli ve ileri teknolojili üretime dönük çalışmalarının Türkiye’yi hedeflerine taşıyacak adımlar olduğunu vurgulayan Vali Küçük, “Bu kapsamda kuruluş işlemleri tamamlanan TEKNOSAB, bu vizyon doğrultusunda çığır açan hamlelerden birisi olmuştur. Bana heyecan veren TEKNOSAB Projesi’nde her zaman yanınızda olacağım” diye konuştu.

 

EKONOMİNİN KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR

Türkiye’nin yakın coğrafyasındaki her türlü olumsuzluklara rağmen iş dünyası temsilcilerinin gösterdiği performansla büyük bir başarıya imza attığını belirten Küçük, “2016 yılının ilk çeyrek büyüme oranı yüzde 4,8. Bu muhteşem bir gelişmedir. Bu başarıya imza atan bütün iş adamlarını hürmetle ve saygıyla selamlıyorum. Gece gündüz demeden ülkeye değer katmak için çalışan ve dünyanın birçok ülkesine ihracat yaparak bizi gururlandıran iş adamlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’daki oda ve borsaların katılımıyla oluşturulan ‘Ortak Akıl Buluşmaları’nın sorunlara birlikte çözüm arayan, hedeflerine ahenk içinde yürüyen örnek bir platform olduğunu ifade etti. “Bursa Büyürse Türkiye Büyür” mottosuyla çalıştıklarını belirten Başkan Burkay, “Bursa, ekonomik göstergelerin tamamında ilk 3’te yer alan bir kent. Bursa’nın ihracatı yükselince, Türkiye’nin ihracatı da aynı şekilde yükseliyor. Türkiye’nin hedeflerini yakalamasında dönüştürücü gücü en yüksek kent Bursa’dır” dedi.

Vali İzzettin Küçük’ün liderliğinde kente ivme kazandıracak çalışmaların süreceğini dile getiren İbrahim Burkay, “Ortak aklın hâkim olduğu Bursa, Sayın Valimiz İzzettin Küçük liderliğinizde hedeflerine emin adımlarla yürüyecektir. Daha önce Şanlıurfa ve görev aldığı kentlerde örnek projelerin mimarı olan ve Bursa’mızın hedeflerine ulaşmasında bize liderlik eden Sayın Valimizin yeni görevinin iş dünyamıza, kentimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dİye konuştu.

Mihraplı Restoran’da düzenlenen toplantıda konuşmaların ardından BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk, Vali İzzettin Küçük’e adına dikilen 16 çınar ağacının sertifikasını hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195