Title of a News Article

Bu koşu farklı koşu!

Yarışmada finishe koşan yüzlerce kişi arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de yer aldı. Güvenç, koşu sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, sporun ve sportif aktivitelerin önemine dikkati çekti. Bu yılki yarışmanın organizasyonunda büyükşehir belediyesi olarak yer aldıklarını anlatan Güvenç, “Maratonun gelecek yıllarda daha geniş uluslararası katılımla gerçekleşeceğine inanıyorum. Kentimizin tanıtımı, halka sporun sevdirilmesi açısından büyük önem taşıyan maratonumuza katılan tüm konuklarımızı, hemşerilerimi ve sponsorlarımızı kutluyorum” dedi.

 Bu koşu farklı koşu!
banner206
HABERİN GALERİSİ
GÖBEKLİ TEPE 4.KOŞUSU

GÖBEKLİ TEPE 4.KOŞUSU

12 Bin yıllık tarihi geçmişe sahip olan Göbeklitepe’nin tanıtımında büyük rol oynayan Göbeklitepe Yarı Maratonu'nun 4'üncüsü düzenlendi.

Türkiye Atletizm Federasyonu ile Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği Göbeklitepe Yarı Maratonu'nun 4'üncüsü yapıldı. Şanlıurfa’da bu yıl dördüncüsü düzenlenen  Göbeklitepe Yarı Maratonuna 10 Yurtdığından toplamda 379 sporcu katıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu ile Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarı maratonu, 12 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Göbeklitepe’de başladı. 3 kategoride gerçekleşen yarışa 352 sporcu katıldı. Erkekler, kızlar ve engellilerin katıldığı yarışta engelliler rampaları geçmekte zorlandı. Maratonun 4’üncü kilometresinde ise bir yarışmacı rahatsızlanarak sağlık görevlileri tarafından ambulansa alındı. Vali Yardımcısı Uğur Sezer ile Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in de katıldığı 21 kilometrelik yarış, eski otogarda sona erdi.

Vali Yardımcısı Uğur Sezer, güzel bir günde yarışmacılarla birlikte maratona katıldıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, dünyanın gözünün üzerinde olduğu Göbeklitepe ismi ile maraton yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yarışma sonunda dereceye giren yarışmacılara ödülleri Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Piazza AVM Pazarlama Yöneticisi Emine Çulcu, diğer sponsor ve davetliler tarafından verildi. 

10 Kilometre kopuşunda ise Ömer Alkanoğlu, Kenan Yalçın, İsa Özçelik, bayanlarda Dudu Polat, Esin Bahar Dölek ve Ayşe Tuncel ilk üç dereceyi paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2014, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195