Title of a News Article

Bu toplantı Hilvan'da oldu...

Hilvan ilçe Kaymakamı pazar gününde tam 12 saat boyunca esnafın sorunlarını dinledi.

Bu toplantı Hilvan'da oldu...
banner206

Şanlıurfa'da Pazar mesaisini halka ayıran bir bürokrat var. Şanlıurfa'nın Hilvan ilçe Kaymakamı vatandaşlarla kurduğu diyalog herkesimin takdirini toplamaya devam ediyor. İlçe esnafı ile pazar günü  bir araya gelen Kaymakam Özay gece geç saatlere kadar sorun dinledi.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçe Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan esnaflar ile yapılan istişare ve sorun ve çözüm önerileriyle ilgili toplantıda vatandaşlar tüm sorunlarını aktarma imkanını buldular. Geldiği günden beri İlçe halkı ile kurduğu güzel ilişkilerle halkın gönlünü kazanan Kaymakam Ahmet Özay, dün ilçe genelinde bulunan tüm esnaf temsilecileri bir araya gelerek yaklaşık 12 saat süren bir toplantıya başkanlık etti.

İlçenin tüm sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıya İlçe Kaymakamı  Ahmet  Özay, Garnizon Komutanı J.Üsteğmen Timur Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehti Turgut, İlçe Ziraat Oda Başkanı Hikmet İpar, İlçe Sanayi Oda Başkanı Ömer Salgın, Hilvan Halk Bankası Müdürü Bülent Sevimli ve Hilvanlı Esnaflar katıldı.

Toplantı İlçe Emniyet Müdürü Yunus Aydın'ın  Güvenlik konuları ile sunum yapması ile başladı. Garnizon Komutanı J.Üsteğmen Timur Deniz'in,fırat  göl havzasında yapılan Kaçak avlanma ile ilgili bir sunum yapması ile devam etti. .Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Bankasının Esnafa verilen kredi ile ilgili  bilgilendirmeleri yapıldı.

VATANDAŞIN EMRİNDEYİZ

Hilvan ilçe esnafının  alın terine saygı duyduğunu ifade eden Hilvan ilçe Kaymakamı Ahmet Özay,ileçde devam eden yatırımları anlattı. Kaymakam Özay' Feribot yolu ve  feribot temini, yeni yapılan Gençlik Merkezi ve 50 Yataklı Devlet Hastanesi, hayvanların ekili alana girmesi, yapılması planlanan kadınlara yönelik Aile Destek Merkezi, Sokak hayvanları durumu, Diyaliz Hastalarının sorunları, Yeni açılan 112 Acil Servis istasyonu, sulama sistemi,  Hilvan’da bulunan Suriyeli sığınmacılar ile ilgili, yeni yapılan okul ve diğer yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kaymakam Özay' Biz devletin temsilcileri olarak halkımızın emrindeyiz, kapımız daima vatandaşımıza açık, herkes sorunlarını bize aktarmalıdır, bizler sorun çözen merci olacağız, vatandaşımız devletine güveniyor, bu olay bizleri mutlu ediyor'dedi.

karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen toplantıda esnafın bazı taleplerinin giderilmesi kararlaştırıldı. Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar toplantının ardından yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 saat boyunca ilçe halkının sorunlarını dinleyen Kaymakam Özay ve diğer yetkililere teşekkür etti.  

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195