Title of a News Article

Bu uyarı Urfa için!

Bu uyarı Urfa için!
banner206

AK Parti genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs vakaları konusunda vatandaşlardan kurallara uymalarını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan’ın gündeminde özellikle Şanlıurfa’da rekor kıran korona virüs vakaları da yer aldı. Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Koronavirüs salgını hayatımızda pek çok şeyi kökten değiştirdi. Biz de partimizde ilgili süreçleri virüs gerçeğine göre yeniden dizayn ettik. Temizlik, maske ve mesafeyi tüm milletimden korumayı ve sahiplenmeyi istiyoruz. Kim ki bu noktada hastane odalarına düşer, vefat eder; bunlar bizi yaralar. Bu üçlüye sahip çıkarsak biz çok daha az bu noktada dertli hale geliriz. Maskeyi taktığını söyleyen çenesinin altına koymuş; bu olmaz. Bunları dikkatle uygulamamız lazım. Hastanelerimiz yeteri sayıda hatta dünyaya göre çok daha fazla konumdayız. Böyle olduğuna göre, bizler burada maskeye, mesafeye ve temizliğe dikkat edeceğiz ki hastanelerimiz en modern anlamda var. Doktorlarımız büyük çabalarla, gayretler sarf ediyorlar. Dünya ile yarış halindeyiz ama halkımız da bizi anlasın. Toplu yerlerdeki eğlenceler, ara verin ya.. Herhalde hastane yataklarında komada yatmaktansa eğlenceye ara vermek daha evladır.Şu anda attığımız adımlara çok daha iyi bir hedefe ulaşalım diyoruz. Sizlerin de aynı hassasiyetle çalıştığınıza inanıyorum. Bizim öncelikli görevimiz şehrimize ve insanımıza hizmet etmektir. Hem virüsle ilgili önlemleri üst düzeyde alacağız hem de vatandaşlarımızın yanında olacağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195