Title of a News Article

Bugünden itibaren ücretli oldu!

Bugünden itibaren ücretli oldu!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı Belsan Şirketi bünyesindeki toplu taşıma araçlarında Mart ayından beri ücretsiz yolculuk yapan sağlık çalışanları, bugünden itibaren ücretli biniş yapmaya başladı.

Korona virüs nedeniyle 22 Mart’tan itibaren Cumhurbaşkanı Kararı ile sağlık çalışanları, belediyeler ve bağlı kuruluşlarınca yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanmaya başlamıştı. Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Belsan şirketi bünyesindeki toplu taşıma araçlarından sağlık personelleri uzun zamandır ücretsiz faydalanıyordu. 1 Haziran’dan itibaren korona virüs ile mücadelede Normalleşme Sürecine girilen ülkemizde, Belsan da flaş bir karar aldı.

Sağlık Çalışanlarının ücretsiz kullandıkları toplu taşıma araçları, 1 Temmuz Çarşamba gününden (bugün) itibaren ücretli olacak.

Belsan yönetiminin, bu konuyla ilgili şoförlere, 1 Temmuz’dan itibaren yolculuk yapacak olan sağlık çalışanlarının ücretli kartlarını kullanmaları yönünde talimat verdiği öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Arslan
Ömer Arslan - 4 yıl Önce

Urfa büyük şehircik belediyesi nden bir beklentim zaten olamaz vizyonsuz ne yaptığını çözemeyen bir anlayışla yola çıkmış lar cumhurreisimiz e kurban olsunlar yanıbaşımızdaki Antep bize yüzyıl farkı attı

Mehmet Seyyidzade
Mehmet Seyyidzade - 4 yıl Önce

Süresiz ücretsiz olsun biz sağlıkçılar insan için vatoz hakediyoruz vesselam

Birisi
Birisi - 4 yıl Önce

Urfa geç(!) bile kaldı para almak için. Yazık size..

SIRADAKİ HABER

banner195