Title of a News Article

Bülent Serttaş'ın tavrı bu yüzdenmiş...

Bülent Serttaş'ın tavrı bu yüzdenmiş...
banner206

Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a konuk olan Bülent Serttaş'ın, oryantal Didem karşısında dans ederken kafasını başka yöne çevirmesinde neden belli oldu. Ünlü isimlerin menajerliğini yapan Özgür Aras, olayın aslını anlattı.

Pazartesi günleri Milyon TV'de yayınlanan Özgür Aras, Can Bozoklar ve Sibel Arna'nın yorumculuk yaptığı 'Üçü Her Yerde' programının dün ki bölümünde Bülent Serttaş ve oryantal Didem'in olayı gündeme geldi. Her programı farklı gündemler oluşturan İbo Show'da son hafta neler olurdu.

DİDEM, BÜLENT SERTTAŞ'I YANLIŞ ANLADI

Konuyu yorumlayan menajer Özgür Aras, hafta sonu çok konuşulan Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'in olayını anlatarak başka bir organizasyona dayandığını söyledi. Özgür Aras'ın aktardığına göre geçtiğimiz aylarda planlanan bir kına organizasyonunda sahne alacak iki sanatçı Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'di.

Oryantal Didem planlanan organizasyon saatine göre geç gelince organizatör tarafından sahneden erken indirildi. Bu durum karşısında deliye dönen Oryantal Didem kuliste, Bülent Serttaş'ın kendisini sahneden indirdiğini düşünerek deliye döndü. Oryantal Didem'in sözlerini duyan Bülent Serttaş ise Oryantal Didem'e çok kırıldı ve tepkisini böyle göstermiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195