Title of a News Article

Büyük açılışa saatler kaldı

18-21 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Şanlıurfa Günleri için hazırlıklarda sona gelindi.

Büyük açılışa saatler kaldı
banner206

Şanlıurfa Valiliğinin himayesinde “Peygamberler Şehri Başkent’te” sloganıyla Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan “Şanlıurfa Günleri”nde katılımcıların stant kurma çalışmalarında sona gelindi.


Şanlıurfa’yı tanımak üzere Atatürk Kültür Merkezine gelmesi beklenen misafirleri en iyi şekilde karşılamak için devam eden çalışmaları Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz bizzat denetledi. Sona gelinen hazırlıklara ilişkin bilgi veren Vali Yardımcısı Açıkgöz: “Şanlıurfa Günlerine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Yarın yapılacak açılış için hazırlıklarımız tamamlandı. Tüm Ankaralı vatandaşlarımızı Şanlıurfa’yı tanımak üzere buraya davet ediyorum. İlk tarımın yapıldığı, ilk üniversitenin kurulduğu Peygamberler Şehri Şanlıurfa’yı tarihi ve kültürel yapısıyla burada en iyi şekilde tanıyacaklarını temenni ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ağırlamaktan memnun olacağız” şeklinde konuştu.


Şanlıurfa’da hizmet veren birçok kurum ve kuruluş, Şanlıurfa’yı tanıtmaya yönelik hazırlıklarında sona gelirken tüm çalışanların heyecanları ise gözden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 15:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfasporlu
urfasporlu - 7 yıl Önce

Şanlıurfasporun bayrağını assalar dünyanın sonu olmaz keşke sarı yeşil urfaspor bayrağıda assaydılar.

SIRADAKİ HABER

banner195