Title of a News Article

Büyükkazanlı’da beton yol çalışmalarına başlandı

.

Büyükkazanlı’da beton yol çalışmalarına başlandı
banner206

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Büyükkazanlı kırsal mahallesinde, mahalle içi sokaklarda beton yol çalışmalarına başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan kırsal mahallede başlanılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Yardımcısı Öncül, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Bugün de Büyükkazanlı Kırsal mahallesinde beton yol çalışmalarına başladık, bu kırsal mahallemizde daha önce stabilize yol çalışmaları bitmiş durumdaydı. Bu mahallemize daha önce hiçbir hizmet gelmeyen mahallemize 12 Bin metre kare beton yol çalışmasına başlandı. İnşallah en kısa süre beton yol çalışmasını bitireceğiz. Yapılan çalışmanın mahallemize hayırlı olmasını dilerim.

Büyükkazanlı Kırsal Mahalle Muhtarı İsmail Demirtaş ise konuşmasında şunları kaydetti.’’Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizim mahallemizi çamurdan kurtardılar mahallemizi mahalle yaptılar. Mahalle halkı olarak her zaman yanlarında olacağız inşallah. Beton yol çalışmamızda iyi oldu, taziye evimiz mezarlıklarımız okulumuzun önü her taraf güzel oldu. Çalışmalardan dolayı başkanımız, teşkilatına ve çalışan arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 08:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Onemli
Onemli - 7 yıl Önce

Aslinda bu haber bir ihbar niteligindedir cunku yolun kodu yolun kenarlarina kaliplarin yapilmasi ve betonun vibre edilmesi lazim. Sartnameye uygun calisma yapılmıyor malesef

SIRADAKİ HABER

banner195