Title of a News Article

Büyükşehir artık tek çatı altında

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların olası sorunlarını daha kısa sürede değerlendirerek çözüm üretmek adına üç hizmet numarasını ALO 153 hattında tek çatı altında bir araya getirdi.

Kalite politikaları arasında 'İnsan odaklı hizmet üretmek', 'Çağın getirdiği yenilikleri vatandaşların hizmetine sunmak ve hizmetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak' ilkelerini kurumsal olarak hassasiyetle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ALO 153 hizmeti ile artık tüm çağrıları tek çatı altında topladı. Daha önceki süreçlerde Urfa Kart Çağrı Merkezi adı altında 444 23 56, Beyaz Masa hizmetlerinin sunulduğu 153 ve ŞUSKİ arıza ve şikayet iletimi olan 185 telefon numaralarından vatandaşların taleplerine çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların zaman kaybına uğramaması adına artık bu üç hizmeti tek numara altında birleştirdi.

 

KESİNTİSİZ 24 SAAT HİZMET

153 telefon numarasından vatandaşların daha kısa sürede yetkililere ulaşması, sorunlarını iletmesi ve bu sorunların takip edilerek çözüm süreci hakkında bilgilendirilmesi için tek numara altında birleştirilen uygulamadaki esas amacın vatandaşların ulaşılabilirliğinin sağlanması olduğu belirtildi. Haftanın tüm günü 24 saat süreyle vatandaşa hizmet vermeye başlayan ALO 153, uygulamaya başladığı daha ilk günlerden vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeyi başardı.

 

SOSYAL MEDYADAN ULAŞIM SAĞLANIYOR

Çağın getirdiği teknolojik imkanları vatandaşların hizmetine sunmayı da ihmal etmeyen Büyükşehir Belediyesi, ayrıca kurduğu Whatshapp hattı sayesinde kent merkezinin yanı sıra tüm ilçe ve kırsal bölgelerden gelen talepleri de anında değerlendiriyor.  Oluşturulan ekip sayesinde 0533 153 62 66 numarası üzerinden Whatshapp aracılığıyla gelen talepleri anında kayda alan Büyükşehir Belediyesi, sorun veya benzeri taleplerin alındığı numaralara geri dönüş yaparak vatandaşları bilgilendiriyor. Sosyal medya kullanıcıları ayrıca Twitter üzerinden 'https://twitter.com/sanliurfabm' ve Facebook üzerinden 'https://www.facebook.com/sanliurfabm' adreslerinden taleplerini birimlere iletme imkanı buluyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195