Title of a News Article

Büyükşehir büyüklüğünü gösterdi

Büyükşehir büyüklüğünü gösterdi
banner206

Yılın her gününü muhtaç aileleri yanında olan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı'nda da onların en büyük destekçisi konumunda.

Vatandaşların Ramazan Ayı'nı her anlamda dolu dolu geçirmesi için her türlü faaliyeti yapan Büyükşehir Belediyesi, yardıma muhtaç aileleri de unutmuyor.

Kent genelinde açtığı giyim mağazaları ile muhtaç ailelerin yüzünü  güldüren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı öncesinde 6 bin 320n aileye yardım eli uzattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Şube Müdürü Murat Müjdeci, Ramazan öncesi, il genelinde ardıma muhtaç aileleri tespit ettiklerini söyledi.

Bütün evlerde sıcak yemeğin olması gerektiğin amaçlarının bunu sağlamak olduğunu belirten Müjdeci şunları kaydetti:

"Ramazan'a kadar 6 bin 320 kişiyi giyindirdik. Ramazan'da şimdiye kadar  bin 300 kişiyi giyindirdik. Bayrama kadar hedefimiz 4 bin 500 kişiyi giydirmektir. Bu aileler tespit edilmiştir kartlar kendilerine verilmiştir. Sıcak yemeğin olmadığı bir ev olmasın istiyoruz. Onun için ramazan boyunca 6 bin aileye gıda yardımı yapmayı hedefliyoruz. 5 araç 25 personelle yardıma muhtaç ailelere yardım paketi ulaştırıyoruz. "

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195