Title of a News Article

Büyükşehir, Haliliye'ye sosyal tesis devretti

.

Şanlıurfa'nın gençlerin gelişimine yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Haliliye ilçesinde yaptığı sosyal tesisini Haliliye Belediyesine devretti. Başkan Çiftçi: "Gençlerin hizmet alması için yaptığımız tesisi ilçemize devrettik" dedi.

Haliliyeli gençlerin gelişimi ve sosyal hayatına katkı sunmak amacıyla Ahmet Yesevi Mahallesinde yapımı tamamlanan yüzme havuzunun da içerisinde bulunduğu sosyal tesisleri Haliliye belediyesine devrettiklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Haliliye Belediye Başkanlığımız ile Haliliye ilçemizdeki Selahattin Eyyübi parkımızın içerisinde bulunan Yüzme Havuzu ve Sosyal tesisin kullanım için Başkanımız Fevzi Demirkol ile devir protokolünü imzaladık. Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'mızın gençlerinin, Haliliye'nin  gençlerinin yüzme sporuyla gelişmesi ve sosyal tesisten istifade etmesi için çalışmalarımızı tamamladık.  Büyükşehir, ilçe belediyeleri fark etmez. Önemli olan gençlerin hizmet almalarıdır. İlçe belediyelerini destekleyen bu kararı yürürlüğe koyuyoruz. Haliliye Belediyesine hayırlı olsun. Tüm gençliğe hayırlı olsun. Yeni bir havuz yeni bir sosyal tesis. Şanlıurfa'mızın Haliliye ilçesinin hizmetinde olacak" diyerek Haliliye Belediyesinin yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Tesisin tahsis ve paylaşımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol: "Haliliye Belediyesi olarak gençlerimizin spora  olana ilgisini ve spor yeteneklerini geliştirmek istiyoruz. Bu bağlamda yeni kurulmuş bir belediye olması sebebiyle teknik ve fiziki imkanlarımız kısıtlı olduğundan dolayı bugün Büyükşehir Belediyemizin sahip olduğu yüzme havuzlarından birisini ortak kullanım amacıyla Haliliye Belediyemize tahsis etmiştir. Bu tahsis ve paylaşımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum" diyerek hayırlı olmasını diledi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195