Title of a News Article

Büyükşehir hız verdi!

Büyükşehir hız verdi!
banner206

 Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 13 ilçede belirledikleri mahallerde sıcak asfalt serme ile 1 ve 2. Kat sathi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

 

VİRANŞEHİR’DE AYAKLI-KARATAPE YOLU SATHİ ASFALT YAPILIYOR

Viranşehir’de Ayaklı ile Karatepe Mahallesi’nde 22 kilometrelik yolda sathi asfalt çalışmalarında sona yaklaşan Büyükşehir Belediyesi’ne mahalle sakinleri teşekkür etti.

Yol çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Karatepe Mahalle Sakini Halef Kete, "Mahalle yolumuzun yapımında öncülük eden Başkan Celalettin Güvenç’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Gerçekten mahallemizin bu yola ihtiyacı vardı." dedi.

 

EYYÜBİYE’DE MİHRAPLI MAHALLESİ’NDE YOL ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye’de Mihraplı Mahallesinde 4 kilometrelik yolda önce stabilize ardından 1 ve 2. Kat asfalt çalışması yürütüyor.

İş makinelerinin çalışma yaptığı yolda genişletme ve sıkıştırma çalışmalarını sürdüren ekipler, yolu ardından sathi asfaltla kaplayacak.

 

MAŞUK’TA ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Maşuk Vadi Evleri ve çevresindeki bağlantı yollarında asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmasını tamamladı.

Bölgede yeni bağlantı yolları açmaya devam eden ekipler, Maşuk’ta Adliye Konutları ve çevresinde başlattığı asfalt çalışmasını bugün itibariyle tamamladı.  

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195