Title of a News Article

Büyükşehir Kalkan Yoluna el attı

.

Büyükşehir Kalkan Yoluna el attı
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent Merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için, Tekel Caddesi ve Beykapı Mahallesinde başlatmış olduğu dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarına Eyyübiye bölgesinde bulunan Kalkan bölgesini de ekledi.

Şanlıurfa genelinde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürerek kenti modern bir yapıya kavuşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde başlattığı modern çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

Kentin en işlek caddelerinden biri olan ve Balıklıgöl platosuna giden Kalkan yolunu genişletmek için bölgede istimlak çalışması başlatarak yolu genişleten Büyükşehir Belediyesi, bu kez de yol güzergahında bulunan binaların ve iş yerlerinin dış cephelerinde iyileştirme yaptı.

Yol güzergahında bulunan binaların ve iş yerlerinin dış cephelerinde sağlıklaştırma çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, yalıtım sistemi, boyama, işyerlerinin kepenk değişimi, çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Esnafa rahatsızlık vermeden sürdürülen hummalı çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden bölge esnafı, " Allah razı olsun, çalışmaları görüyoruz. Hem yol yapılıyor hem de mahallemizin binaları düzenleniyor. Biz Başkanımız Nihat Çiftçi'den razıyız teşekkür ederiz" dediler.

Öte yandan kentin tarihi sokaklarında ve yapılarda revizyon çalışmalarını da aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, tarihi çarşılarda üst örtü  ve tarihi köprülerde restorasyon çalışmalarını tamamlarken, Şanlıurfa'nın turizmine katkı sağlayacak olan Kale eteği ve Barutçu Han restorasyon çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195