Title of a News Article

Büyükşehirde imzalar atıldı

Büyükşehirde imzalar atıldı
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu personellere yönelik 2 yılda bir gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. Sözleşmeye imza atan Başkan Beyazgül, "Tüm personellerimizin yeni zamlı maaşları hayırlı olsun" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve bünyesindeki Şanlıurfa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ndeki (ŞUSKİ) kadrolu personellere yönelik 2 yılda bir gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Buna göre personellere 2020 yılı için yüzde 12, 2021 yılı için ise 2020 Aralık ayında belirlenecek enflasyon oranlarına göre zam yapılacak.
Sözleşme törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Abdullah Dut ile Hizmet İş Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL: TÜM İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

İşçilerin tüm haklarını gözeterek uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Beyazgül, yeni zamlı maaşların tüm işçilere hayırlı olmasını diledi. Başkan Beyazgül, "HAK İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikamızla toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Toplu İş sözleşmemizde verilen kıdem zammı ile birlikte bu yıl için yüzde 13.5'e tekabül eden zam yaptık. Çalışanlarımızı günümüz koşullarında enflasyona ezdirmedik. Tüm çalışanlarımızın yanındayız" dedi.
Sendika Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ise "Başta Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Toplu İş Sözleşmesinde emeği geçen tüm daire başkanlarına teşekkür ederiz. Tüm emekçi kardeşlerime hayırlı olsun" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2020, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195