Title of a News Article

Büyükşehirden anlamlı hizmet

Büyükşehirden anlamlı hizmet
banner206

Tam donanımlı 6 Cenaze aracıyla 24 saat hizmet sunan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vefat eden vatandaşlara ücretsiz kefen veriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tüm ilçelerde yakınları vefat eden vatandaşların acılarına ortak olmaya başladı. Belediye Başkanlığı tam donanımlı 6 adet cenaze aracını vatandaşın hizmetine sunmanın yanında Alo 188’den günün 24 saatinde ücretsiz kefen istenilebilecek. 

Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde uygulanmak üzere cenazesi olan vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze defin ekipleri kurarak, vatandaşa katkı sağlayacak bir hizmete imza attığı belirtildi.

Yakınlarını kaybeden vatandaşların, Alo 188 numaralı telefonunu arayarak defin hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabileceğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Yakınını kaybeden vatandaşlarımızın Cenaze taşımasını ve kefeni ücretsiz olarak halkımıza sunuyoruz. 6 tam donanımlı cenaze araçlarıyla morglardan alınarak defin alanına götürülecek. Durumu iyi olmayan vatandaşların vefat eden akrabasına karşı son vazifesinde borca girmesini de istemeyiz. Bu yüzden Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelerde yapacağı bu hizmetten tüm vatandaşlarımızın yararlanmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: www.sanliurfaolay.com 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 10:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
kefenli
kefenli - 9 yıl Önce

Celalettin güveç dirileri bitirdin sıra rahmetliklerdemi sen işine karış kefenin iki cebin çift olsun ölmeden al kefen beleş

SIRADAKİ HABER

banner195