Title of a News Article

Büyükşehirden yalanlama geldi

Büyükşehirden yalanlama geldi
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bazı haber sitelerinde çıkan asılsız haberlere ilişkin yazılı açıklama da bulunarak yapılan paylaşımları yalanladı.

İşte o açıklama...

"Sosyal medyada ve bir internet sitesinde; Akçakale İlçesi Damlalı mezrasında Büyükşehir Belediyemize ait olan ve söz konusu mezraya yol yapımı için bırakılan malzemelerin “yol yapılmak için bekletildiği ve akabinde geri götürüldüğü” yönünde asılsız paylaşım ve haberlerin yapıldığı görülmüştür.

Akçakale İlçesi Damlalı Mezrasında Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sathi asfalt yapmak için stok yaptığı malzemelerin çalındığı şikâyetinin ardından Ekiplerimiz, yine aynı bölgeye hava şartları düzelince asfalt yapmak üzere, söz konusu malzemeleri belirlenen güvenli stok bölgesine taşımak için Damlalı Mezrasına intikal etmiş. Sonra yine Damlalı mezrasında güvenli bir yerde tutanak ile bırakmış, başka bir bölgeye de taşımamıştır.
Yaklaşık bir ay önce meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili gerekli suç duyurusu Büyükşehir Belediyemizce yapılmış olup konunun yeniymiş gibi kamuoyuna yansıtılması ve Büyükşehir’in malzemeleri asfalt yapmadan geri çektiği tek taraflı ve gerçekten yoksun paylaşım ve haberlerdir.
Gerekli hukuki haklarımız saklı kalmak üzere kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2020, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195