Title of a News Article

Canpolat, asfalt çalışmalarını inceledi

Canpolat, asfalt çalışmalarını inceledi
banner206

Haliliye’de merkez mahallelerde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ömrünü tamamlamış ve yeni yolların asfalt çalışmalarıyla daha uzun ömürlü ve konforlu hale geldiğini söyledi. Başkan Canpolat, “Haliliye’mizi hummalı bir şekilde geleceğe, yarınlara hazırlıyoruz” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla başlayan asfalt atağı devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Canpolat’ın talimatlarıyla yapılan 70 milyonluk asfalt yatırımının ardından kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor. Kırsal mahallelerde asfalt döşeme çalışmalarını etap etap sürdüren ekipler, merkez mahallelerde de asfalt atağını hummalı bir şekilde yürütüyor. Refahiye ve Hamidiye Mahallelerinde eş zamanlı olarak sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, kısa sürede tamamlamayı hedefledikleri yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Mahallelerde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Canpolat, ömrünü tamamlamış ve yeni yolları asfaltladıklarını ifade ederek, yolların daha uzun ömürlü ve konforlu hale geldiğini vurguladı.

Başkan Canpolat, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bir taraftan Refahiye Mahallemiz bir taraftan Hamidiye Mahallemizde sıcak asfaltla ilgili işlemlerimiz devam ediyor. Mahallelerimiz sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Mahallelerimizdeki hem yeni yollarımızı hem de ömrünü tamamlamış yolların üst tabakasını kaldırarak, kıştan önce inşallah asfalt işlemlerini tamamlamış olacağız. Refahiye, Hamidiye Mahallelerimizin ardından Yenişehir, Ulubatlı, Ertuğrul Gazi ve Veysel Karani şeklinde Mahallelerimizde eskimiş, yıpranmış, ömrünü tamamlamış asfaltlarımızı yeniliyoruz. Yol bir medeniyettir, bu medeniyet çerçevesi içerisinde Haliliye’mizde gerek merkez gerek kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Haliliye’nin her tarafı, doğalgaz çalışmaları da dahil olmak üzere bir şantiye alanına dönmüş durumda. Haliliye’mizi hummalı bir şekilde geleceğe, yarınlara hazırlıyoruz. Haliliye halkımıza sıcak asfalt çalışmalarımız hayırlı olsun.”

Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol ise mahalle sakinleri adına Başkan Canpolat’a teşekkürlerini ileterek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Tam 25 yıldır bu asfaltımız var, tahriş olmuştu artık. Araçlar geçemez haldeydi. Sağ olsun başkanımıza bir söylememizle buraya ekip gönderdi, şu anda bütün sokaklarımız yenileniyor. Allah razı olsun, sağ olsun, var olsun” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Başkan Canpolat’ın talimatlarıyla asfalt atağının etap etap devam edeceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195