Title of a News Article

Canpolat "çözüm üreteceğiz"

Canpolat "çözüm üreteceğiz"
banner206

Şanlıurfa Merkez Haliliye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, geride bırakılan 3 aylık süre zarfı içerisinde adım atmadık mahalle, cadde ve sokak bırakmadı.

Belediyenin ana hizmet kalemleri arasında yer almamasına rağmen Canpolat, vatandaşın taleplerinde aracı olmaya ve kurumları harekete geçirmeye devam ediyor. Bu defa ki adres de doğalgaz oldu. Haliliye’nin aldığı doğalgaz hizmetinin kalitesinin artması ve doğalgaz hattının genişletilmesi için yetkililerle görüşen başkan taleplere karşı duyarlılığını da bir kez daha göstermiş oldu.

31 Mart 2019 mahalle idareler seçimlerinden zaferle ayrılarak Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat, göreve geldiği günden bu yana deyim yerindeyse yerinde oturmadı ve oturmaya da pek niyetli olmadığı gözlemleniyor.

Haliliye ilçesi adına seçim öncesi verdiği vaatlerin birer birer yapılmaya başlandığı ve temellerin atıldığı ilçede en büyük taleplerden birisi de doğalgaz eksikliği. Mevcut var olan bölgelerin yanı sıra doğalgazlı olmayan bölgelerde bu problemin bitmesi adına attığı somut adımlarla ilçe halkının gönlünde taht kuran Haliliye Belediye’sinin çalışkan başarılı Başkanı Mehmet, takdir toplamaya devam ediyor.

Son olarak Devteşti Mahallesindeki doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen ve uzun bir süre orada kalarak, işin en yakın takipçisi olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AKSA Doğalgaz yöneticilerinden detaylı bilgiler almıştı.

Daha yaşanılabilir bir Haliliye için var gücüyle çalışan Başkan Canpolat, yapılan her türlü çalışmanın yakın takipçisi. Birim amirlerinden gün içerisinde sürekli bilgiler alarak ilçedeki çalışmalardan haberdar olan Canpolat, doğalgaz konusunda da hassasiyetini koruyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2019, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195