Title of a News Article

Canpolat Vatandaşlarımızı Mahcup Etmeyeceğiz'

Şanlıurfa'nı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesinde incelemelerde bulundu. Canpolat, “Haliliye Belediyemizin tüm ekipleri, personelleri A’dan Z’ye vatandaşlarımızın emrindedir” dedi.

Canpolat Vatandaşlarımızı Mahcup Etmeyeceğiz'
banner206

Şanlıurfa'nı Haliliye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların öneri ve taleplerini birinci ağızdan dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle gezilerine, Ahmet Yesevi Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinleri ile görüşerek, sohbet eden Başkan Canpolat, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek ilgili birimlere talimatlar verdi. Mahallelerde yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler aldı.
 
“Hedefimiz vatandaşlarımızla iç içe olmak”
İncelemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Canpolat, vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini, kapılarını çalmaya devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:
“Ahmet Yesevi Mahallemizin sokaklarını gezdik. Burada Çevre Koruma ve Kontrol ile  Fen İşleri Müdürlüklerimize bağlı ekiplerimizle birlikte mahallemizdeki, sokaklarımızdaki, caddelerimizdeki eksikleri gidermek adına arkadaşlarımızla burada çalışma içerisindeyiz.

Gerekli talimatları verdik. Amacımız, vatandaşlarımızla iç içe olmak ve aynı zamanda iş ve işlemler açısından yapılan çalışmaları mahallinde görmek ve anında talimat verip gerekeni yapmaktır. Bu manada halkımız ilgisi, alakası ve en önemlisi bize olan güveni ve desteği çok büyük. Biz de inşallah onları mahcup etmeyeceğiz. Haliliye Belediyemizin tüm ekipleri, personelleri A’dan Z’ye vatandaşlarımızın emrindedir. Var gücümüzle canla başla çalışmaya devam ediyoruz.”
 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195