Title of a News Article

Canpolat’tan müjde…

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Sırrın mahallesindeki Cem evini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

HALİLİYE BELEDİYESİ KENDİ ASFALTINI SERECEK

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şube Başkanı Reşit Burhan’ın ev sahipliğinde Cem evinde vatandaşlarla buluşan AK aday Canpolat, Bizler hizmet erleriyiz. Hizmet adamıyız. Sırrın mahallesi de mahalle sakinleri de başımızın tacıdır. 31 Mart'ta Allah’ın yardımı ile ve siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile Haliliye Belediye Başkanlığı nasip olursa Haliliye Belediyesi artık kendi asfaltını halkın hizmetine sunacaktır.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, göreve gelmesi halinde yapayacağı projeleri toplantıya katılan vatandaşlara detayları ile birlikte anlatarak destek istedi.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat,Haliliye Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Emin Ateş ile birlikte Oto alım sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK aday Canpolat, Oto galericiler ve traktörcüler  sitesini ziyaret ederek esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Esnaflarımızın AK Partiye güvenleri tam. 31 Martta seçilmemiz halinde bizlerde esnaflarımın hizmetinde olacağız”. Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195