Title of a News Article

Çayırcıoğlu, çocukların eğlence merkezi oldu...

HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfa’da bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir çok yerde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Çayırcıoğlu Toyota Şanlıurfa Şubesi, Çocuk Bayramından dolayı bu yıl yine çocukları doyasıya eğlendirdi.

Çayırcıoğlu Toyota’da geleneksel hale getirilen ve bu 3.’sü düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği bu yılda yoğun ilgi gördü. Mardin yolu üzerinde bulunan Çayırcıoğlu Plaza’nın bugünkü müşteri minik çocuklar oldu. Araba plazasına anne ve babaları ile gelen onlarca çocuk burada kurulan oyun parkurunda saatlerce eğlenme imkanı buldu. Çocuklara yönelik düzenlenen bu etkinliğin çok güzel olduğunu ifade eden aile fertleri, düzenlenen bu etkinliğin devam etmesini dileyerek yetkililere teşekkürlerini ilettiler.

Çayırcıoğlu Toyota Şanlıurfa Şubesi Satış Müdürü İbrahim Kurtboğan, bugün yapılan etkinlikle ilgili bir açıklama yaparak, ‘bu yıl 3.’sünü düzenlemiş olduğumuz etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da yapılması planlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğimize şimdiden tüm halkımızı davet ediyorum’ dedi.  

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195