Title of a News Article

Ceceli Urfa’yı salladı

 Ceceli Urfa’yı salladı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli, Urfalılara muhteşem bir gece yaşattı.

Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği konser etkiliğinde bu akşam GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda sevenleriyle buluştu. 5 Bin kişilik kapalı spor salonu, konsere saatler kala 7 Bin kişi tarafından tıka basa doldu. Binlerce kişi ise salona sığmayınca dışarıda kaldı.

Konsere katılanlar arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Uğur Sezer,  Mili Eğitim İl Müdürü Metin İlci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Büyükşehir Belediyesi- Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz ve AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Essum Saatçi Aslan da yer aldı.

 

1 Saat sahnede kaldı

Sahneye çıkan Ünlü Türkücü Mustafa Ceceli, 7 bin kişinin önünde eski ve yeni albümümden oluşan parçalarla izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Zaman zaman şarkılarını izleyicilerle beraber söyleyen Ceceli, söylediği birbirinden güzel parçalarla herkesi mest etti. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Ceceli, konser programı nıdüzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.  

 

Başarılı öğrencilere hediyeler verildi

Konser etkinliğinde Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG)  Sınavında dereceye giren 66 öğrenciye Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç tarafından saat ve kalem hediye edildi. Öğrencileri tebrik eden Güvenç, başarılarının devam etmesini diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mustafa Ceceli konserini değerlendirerek, “Güzel bir konser oldu. Bundan sonra Şanlıurfalılar için buna benzer konser ve etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 22:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serkan
Serkan - 9 yıl Önce

ya kardeş öğrencilere özel dediler.. öğrencilerin çoğu dışarıda kaldı..

cem
cem - 9 yıl Önce

insanlarımız açken bir tek konseimizmi eksiz allahtan korkun eski parayla bu konsere 90 milyar ödendi bu parayı bu konsere bir saat için harcayanlar utansın

SIRADAKİ HABER

banner195