Title of a News Article

Çekçek Mahallesi Kültür Evine Kavuşuyor

.

Çekçek Mahallesi Kültür Evine Kavuşuyor
banner206
 Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesinde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Başkan Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Altundağ, Abdurrahman Beyaz, Hasan Kaya, Mehmet Keskin ve Nusret Kaya ile birlikte Çekçek kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Osman Aydoğdu tarafından karşılanan Başkan Demirkol, bir ay önce temeli atılan çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını inceledi. İşçilerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Demirkol, kültür evinin ay sonuna kadar hizmete sunulacağı müjdesini verdi. Çalışmalarından dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Osman Aydoğdu, “Başkanımız taziye evimizin çalışmalarını inceledi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah en yakın zamanda taziye evimiz hizmete açılacaktır” dedi. Belediye Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz ise bir ay önce temeli atılan çok amaçlı kültür evinin bitme aşamasında olduğunu kaydetti.

Başkan Fevzi Demirkol da, kültür evinin ay sonuna kadar hizmete açılacağı müjdesini vererek, “Çekçek kırsal mahallemizde bir ay önce taziye evlerinde kullanılmak üzere temelini attığımız çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Bitme aşamasına gelmiştir. Bu ay içerisinde bitecektir. Vatandaşlarımızın sevinçli günlerinde kullanmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142