Title of a News Article

Çelik'e sorunları rapor halinde sunacaklar

.

Çelik'e sorunları rapor halinde sunacaklar
banner206

 Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Gıda Tarım ve Hayvancılı Bakanı Faruk Çelik ile görüşme öncesi toplanarak çiftçi sorunlarını rapor haline getirdi.

Hikmet İpar başkanlığında toplanan koordinasyon kurulu, oluşturduğu 11 maddelik çiftçi sorunlarına ilişkin raporu ilk görüşmede Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılı Bakanı Faruk Çelik’e sunacak. Raporda çiftçilerin karşıya karşıya kaldığı, elektrik, sulama, TMO siloları, Çukobirlik faaliyetleri, ürünlere uygulanan destekleme miktarı gibi konulardaki sorunlar Bakan Çelik’e sunulmak üzere hazırlandı.

Merkez ziraat odası olarak toplantıda bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen Sayın Faruk Çelik’in Gıda Tarım ve Hayvancılı Bakanı olması çiftçilerimiz için büyük bir şans olduğunu daha önce dile getirdiğini belirterek, ‘Sayın bakanımızın bu ilk ziyareti bizleri çok memnun etmiştir. Gıda Tarım ve Hayvancılı Bakanı Sayın Faruk Çelik’in Şanlıurfa’dan seçilmesinin avantajını kullanmak için elimizden geleni yapacağız. Ve çiftçilerimizin sorunlarının çözüme kavuşturulması için birlikte uyum içerisinde çalışacağız’ dedi.

Toplantıya Başkanlık yapan Hillvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar toplantıda alınan kararları ve çiftçi sorunlarını Bakan Çelik’e sunacaklarını söyledi.

İpar, ‘hükümetin kurulmasının ardından Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılı Bakanı Sayın Faruk Çelik kentimize ilk ziyaretini gerçekleştirmesi bizler için gerçekten önemli. Bu yüzden Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu olarak belirlediğimiz 11 maddelik sorun başlıklarını Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e sunacağız’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 16:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Viransehirli
Viransehirli - 8 yıl Önce

Bakandan tek ricamız su viransehir ziraat odasını secime gotursun.20 yıldır adam secimsiz baskan oluyor kendi kendini seciyor bu hukuksuzluga son versin

SIRADAKİ HABER

banner195