Title of a News Article

Çelik, kime coni dedi?

.

Çelik, kime coni dedi?
banner206

Gıda, tarım ve Hayvancılık eski Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bir dizi temaslara bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Faruk Çelik, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Harranlı Piyade Onbaşı Ali Aydar’ın ailesine başsağlığında bulundu. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin, Mehmet Akyürek, AK parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BŞB vekili İsa Kızıldemir,Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un eşlik ettiği Çelik, Demirli Köyünde şehit babası İsmail Aydar ve kardeşlerine başsağlığı diledi. Daha sonra şehit Aydar ruhuna Fatihalar okundu.

ÇELİK CONİLER GİDECEK

 Çelik, daha sonra toplanan kalabalığa hitap etti. Şehit Ali Aydar kardeşimizin şahadettin duyar duyamaz hepimizin kalbi Harran ve Demirli için çarpıttığını ifade eden Çelik şöyle konuştu: “Şunu bilmenizi istiyorum. Çanakkale şehitlerimizle ilgili bir hocamız mukayese etti. Çanakkale geçilmedi.Çünkü dedelerimiz orada şehit oldular. Bugün değişen bir şey yok. Yine sınırlarımızı geçip kendi coğrafyamızda yok etmek ve alt etmek isteyenlere karşıda binlerce Aliler cephede mücadele veriyor. Unutmayınız bu coğrafyanın ve bu toprakların düşmanı çoktur. Sizler Harranlılar kale gibi duruyorsunuz.Bugün şehidimizin vesilesiyle buraya geldik. Acınızı paylaşmaya geldik.Şehit kanlarıyla bu topraklar bize emanet edilmiştir.Bizlerde o emanetin korucularıyız. Canımızı canlarımızı yakıyorlar. Coniler. Coniler burada duramayacak onlarda gidecek. Ama canlarımızın bazıları mezarda şahadet şerbetiyle bizimle konuşacak bazıları da hayatta böyle birbirimizin gözüne baka baka ülkenin geleceğini imar etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tekrar şehidimize Allah rahmet etisin diyorum”
Çelik daha sonra Demirli Mahallesinden uzun araç konvoyuyla kent merkezine hareket ederek partisinin ilçe teşkilatıyla bir araya gelecek.


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 16:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfali
urfali - 6 yıl Önce

"abd'nin ırak'ta savaşan kahraman bay ve bayan askerlerin en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en az zamanda dönmeleri temennisi ile duacıyız"coni dedikleriniz için reisiniz demişti.

urfali
urfali - 6 yıl Önce

Yorumları yayınlamaktan korkuyor musunuz.Küfür yok,hakaret yok.Sadece eleştiri var.Yeri geldimi basın özgürdür demekten de geri kalmazsınız ha!

SIRADAKİ HABER

banner195