Title of a News Article

Çelik köprülerin bağlantıları yapılıyor

.

Çelik köprülerin bağlantıları yapılıyor
banner206

Şanlıurfa'nın en büyük sorunlarından biri olan trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üretmek adına Şehir Merkezinde birçok önemli projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan Çelik köprülerin yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda sürdürülen yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, Çelik köprülerin tamamlanması ile birlikte Şanlıurfa trafiğinin rahat bir nefes alacağını belirtti.

Köprülerin alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler,  Çelik köprüleri bir birine bağlayacak olan çelik kirişlerin monte çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'nın Büyükşehir ile yeni yol ağına kavuşacağını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Amaçlarının sorunsuz bir ulaşım imkanı olduğuna dikkat çekti.

Haliliye ilçesini Karaköprü ilçesine bağlayacak çelik köprülerin büyük bir önem arz ettiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Sürdürülen çalışmaları büyük titizlik ile takip ediyoruz. Hamd olsun çalışmalarımızın yüzde 65'lik kısmına gelirken bu gün de iki ilçeyi bir birine bağlayacak olan çelik kirişlerin monte çalışmalarını yerinde inceledik. Gerek Turgut Özal Bulvarımız gerek ise GAP Vadisi bulvarımız bittikten sonra Şanlıurfa'nın yeni yol ağı birleşip bir birine bağlanmış olacak. Ayrıca Karaköprü Dağ eteği bölgesi yeni bir vizyon kazanacak. Bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

Öte yandan Çelik köprülerin yapım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da Köprülerin bağlantı bulvarları olan GAP Vadisi ile Turgut Özal Bulvarlarının yapım çalışmalarını sürdürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2016, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195