Title of a News Article

Çelik köprülerin kirişi atıldı

.

Çelik köprülerin kirişi atıldı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü ile 50 mt lik Turgut Özal Bulvarının yapımına devam ediyor.

Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yaşanan trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü inşaatına devam eden Büyükşehir Belediyesi 50 metre genişliğinde yapılan Turgut Özal Bulvarı ile sulama kanalının her iki yakasını birbirine bağlayarak trafik akışını rahatlatacak.

1861 dönümlük GAP Vadisi Projesini de birbirine bağlayacak olan 36 ve 25 metre genişliğindeki 2 adet çelik köprünün çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

 

ÇELİK KÖPRÜLER PROJENİN ANAHTARI KONUMUNDA

"GAP Vadisi Cazibe Merkezi" projesiyle bütünleşik olan ve anahtar rol alacak olan çelik köprüler, bölgenin ulaşım ve erişim ayağını da oluşturuyor.

Öte yandan Şanlıurfa-Mardin çevre yolu üzerinde oluşan trafik yoğunluğunu da minimize edecek olan çelik köprüler, vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımını sağlayacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin göreve geldiği günden bu yana yakından ilgilendiği ve GAP Vadisi Projesi için Karacadağ Kalkınma Ajansından aldığı hibe sonucunda yapımına başlanan köprülerde kirişlerin montajı tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195