Title of a News Article

Çelik ve Büyükhatipoğlu ailesinin mutlu günü

.

Çelik ve Büyükhatipoğlu ailesinin mutlu günü
banner206

 Şanlıurfa Milletvekili Bakan Faruk Çelik’in avukat oğlu Enes Çelik ile Toprak Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nun hukuk öğrencisi kızı Ezgi Büyükhatipoğlu düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Genç çiftlerin şahitliklerini yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 çocuk önerisinde bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in avukat oğlu Enes Çelik ile Toprak Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nun hukuk öğrencisi kızı Ezgi Büyükhatipoğlu’nun düğün töremi bugün akşam Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi’nde yapıldı. Düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, kabine üyeleri, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa BŞB Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ramazan Taşaltın,  Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları, Ak Parti Şanlıurfa ilçe Belediye başkanları, çok sayıda Bürokrat, Şanlıurfa ve Bursa'dan STK Yöneticileri, Gazeteciler Ömer Kapalı, Reşat Uzun, Şanlıurfa eski Kulüp başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor kulübü Başkanı İsmail Bağıban, 
çok sayıda milletvekili, siyaset, iş ve ekonomi dünyasından çok sayıda kişi ile binlerce kişi katıldı.

 

Nikâhı Gökçek kıydı, şahitler Erdoğan ve Yıldırım oldu

Çelik ile Büyükhatipoğlu’nun nikâhını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, şahitliklerini de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım yaptı. Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çiftleri tebrik ederek ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Allah iki aileye de yavrularının acısını göstermesin. En kötü günleri inşallah bugünkü gibi olmasın, aynı yastıkta kocasınlar” dedi.

 

Erdoğan’dan çocuk tavsiyesi

Genç çiftlere çocuk tavsiyesinde de bulunan Erdoğan, “Bir olur garip olur, rakip olur, üç olur denkli olur, dört olur bereket olur, beşincisi Allah kerim diyeceğiz.Çünkü güçlü milletler gülü ailelerden oluşur. Genç çiftlerimizi tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 21:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET ALTUN
MEHMET ALTUN - 7 yıl Önce

Allah mest ve bahtiyar etsin. Mehmet Altun-Bakkalbaşı

SIRADAKİ HABER

banner195