Title of a News Article

Çelik,"Gemiyi Deniz batırmaz"...

Çalışma ve Tarım eski Bakanlarından Faruk Çelik, binlerce Ümraniye'liye hitap ederek Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için destek istedi. Çelik," Gemiyi batıran deniz değil, acemi kaptandır, İstanbul acemi kişilere teslim edilmez, İstanbul bize ecdadımızdan mirastır. İstanbulu yarın tecrübeli kaptana teslim etmenizi rica ediyorum"dedi. 

Ümraniye Belediyesi, çocuklar için "Sünnet Şöleni" düzenledi. 2004 yılından bu yana Ümraniye'de toplam 25 bin çocuğu sünnet ettiren belediyenin etkinliğinde, birbirinden farklı etkinliklere yer verildi.

Ümraniye Belediyesi bu yıl 700 çocuk için Ümraniye Santral Etkinlik Alanı'nda, Müzikal Gösteriler, Akrobasi ve İllüzyon Gösterileri, İnteraktif Şov ve Çocuk Tiyatrosu'na kadar birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı büyük bir "Sünnet Şöleni" düzenledi. Sünnet Şöleni'ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Çelik, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve birçok vatandaş katıldı.

Yarın yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi İstanbul'da seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren eski Bakan Faruk Çelik, Ümraniye ilçe teşkilatını ziyaret  etti. Burada vatandaşlarla bir araya geldi, bazı vatandaşlarla telefonla taleplerini aldı.  Çelik daha sonra, Ümraniye belediyesinin sünnet şölenine katıldı. Çelik, Yarın ki seçim öncesi vatandaşların oy kullanmaya gitmesini ve Ak parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için destek istedi. 

Çelik daha sonra sünnet olacak olan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektikten sonra Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2019, 06:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195