Title of a News Article

Cevheri, hastaları ziyaret etti

.

Cevheri, hastaları ziyaret etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, referandum çalışmalarını sürdürürken, Hastanede yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletirken, taziyeleri olan aileleri de ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini iletiyor.

Amaçlarının halka ve hakka hizmet olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,“Her gittiğimiz yerde 16 Nisan’da yapılacak olan Halk oylaması ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili vatandaşlarımıza bilgi veriyoruz. Bu arada hasta ve taziye ziyaretlerimizi de aksatmıyoruz. Bu arada yeri geldiğinde 16 Nisan’da mutlaka EVET oyu vermeleri gerektiğini öneriyoruz. Çünkü bu oylamanın partilerle, Milletvekilleriyle, Belediye Başkanlarıyla ve Cumhurbaşkanıyla ilgisi olmadığını, ülkemizin ve milletimizin geleceğini, huzur ve refahını ilgilendirdiğini söylüyoruz ve kimlerin hayır dediklerine dikkatlerini çekerek ona göre davranmalarını istiyoruz” dedi.

Milletvekili Cevheri, 16 Nisan’da Şanlıurfa genelinde EVET oyu çıkacağını, Türkiye genelinde en fazla EVET oyu veren illerin başında yer alacağına inandıklarını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195